شناخت ابزارکیک پزی


 

بسیاری از مردم بر این باورند اگر به دنبال آموزش کیک و پخت شیرینی روند و به آن علاقه نشان دهند ، ملزم به صرف هزینه و خرید انواع ابزارهای آن هستند . کافیست مدیریت را در دست گرفته و با تهیه ابزار ضروری شروع به کار کنید. مالیبو  قصد دارد شما را علاوه بر شناخت ابزار اولیه شیرینی پزی با نحوه کاربرد آنها نیز آشنا کند.

 

شناخت وسایل شیرینی پزی :

پیمانه های اندازه گیری:

مهمترین قسمت کیک پزی ، اندازه گیری دقیق مواد اولیه مورد استفاده میباشد. از این رو تهیه پیمانه های اندازه گیری یکی از ملزومات کار خواهد بود .ترازو ، پارچ مدرج و قاشق های اندازه گیری انواع مختلف این پیمانه هاست . که البته نیاز به خرید همه آنها در ابتدای کار نخواهد بود . شما متوانید با خرید قاشق های اندازه گیری نیاز خود را برطرف کنید.

قاشق ها دارای ست های 4 و 5 و 6 تایی در بازار موجود است که شامل پیمانه های یک ، 1/2 ، 1/3 و 1/4 میباشد. این پیمانه ها در انواع جنس های پلاستیکی ، استیل و چینی موجود میباشند . با خرید نوع استیل که دوام و کیفیت بالاتری دارد میتوانید تا مدتها از این وسیله در آشپزخانه خود استفاده نمایید.

 

مقاله   نحوه کار با پیمانه های اندازه گیری  را از دست ندهید.

 

الک :

شاید عجیب باشد! اما الک حتما یکی از پرکاربردترین ابزار کیک پزی خواهد بود. آرد ، بکینگ پودر و نمک را قبل از اضافه کردن به مایع کیک ، حتما سه بار الک کرده و آنگاه اضافه نمایید . این کار باعث میشود در انتهای کار ، کیک به خوبی پُف کند. انتخاب یک الک فلزی با مقاومت بالا ، امکان استفاده تا چندین سال را خواهد داد.

اغلب روی بسته ، آردهای بسته بندی شده ، نوشته شده است که این آرد قبلا الک شده است ، اما به خاطر داشته باشید ، آرد به مرور و با گذشت زمان و به علت تحمل فشار طی حمل از کارخانه تا مغازه ، بسیار فشرده و منسجم شده ، لذا حتما قبل از اضافه کردن به مایع کیک آن را الک کنید.

 

قالب های کیک پزی:

قالب ها در جنس های سیلسکونی ، چدن ، تفلون  ، پلاستیکی و آلومینیومی موجو میباشند.  قالب های سیلیکونی به دلیل قدرت تحمل حرارت بالا و پایین قابل استفاده در فریزر و فِر را دارند. و به دلیل حالت نرم و بسیار منعطف ، طرفداران زیادی دارد. به علاوه قالب های سیلیوکنی نیاز به چرب کردن و آرد پاشی قبل از استفاده را ندارند. این قالبها در تهیه کیک ، شکلات ، بستنی ، مافین و ژله کاربرد دارد.

قالب های با جنس تفلون ، به دلیل نوع مواد استفاده شده در آن ، خاصیت نچسب دارند و با کمی چرب کردن یا آرد پاشی ، از جدا شدن راحت کیک از قالب مطمئن خواهید بود . این قالب ها به مرور زمان خاصیت خود را از دست میدهند و با یک خراش کوچک در سطح ظرف ، ممکن است مواد مضر را به غذا یا کیک وارد کنند. از این رو مدت استفاده از آنها محدود میباشد.

قالب های آلومینیومی به دلیل انتقال یکسان حرارت به تمام نقاط ظرف ، باعث پخت یکنواخت کیک خواهند شد . اگر قصد دارید کیک با قطر بیشتری درست کنید ، توصیه کارشناسان مالیبو ، استفاده از قالب های آلومینیومی است که از مرکز تو خالی میباشند زیرا به مغز پخت شدن کیک کمک زیادی میکنند.

 

مطالعه مقاله   آشنایی با قالب های کمربندی  به شما پیشنهاد میشود.

 

انواع قالبهای کیک پزی

 

همزن :

همزن دستی نیاز هر آشپزخانه میباشد. برای مخلوط کردن مواد اولیه کیک ، و به هم زدن تخم مرغ ، وجود یک همزن ، ضروری خواهد بود. گاه لازم است از همزن های برقی استفاده شود .به عنوان مثال برای هم زدن سفیده تخم مرغ ، حتما احتیاج به نوع برقی همزن دارید.  اگر قصد ادامه فعالیت در حوزه شیرینی پزی را دارید ، حتما خرید یک همزن برقی باکیفیت را در اولویت قرار دهیدو تا چند سال از آن استفاده نمایید.

 

قیف و ماسوره :

قیف و ماسوره برای تزئین روی کیک و شیرینی کاربرد دارند . از قیف کتان که جنس مرغوب تری نسبت به قیف پلاستیکی دارد برای تهیه بامیه ، نان خامه ای و شکوفه های روی کیک استفاده میشود . زیرا به علت جنس مقاوم آن از بیرون زدگی خامه و نافرم شدن شکوفه ها جلوگیری میکند . ماسوره ها نیز انواع متنوعی دارند . ماسوره  برگ ، گل ، ستاره ای و گرد از جمله آنها هستند .شکل نهایی ایجاد شده با هریک ، به پهنای نوک آن بستگی دارد .

 

مقاله بسیار کاربردی در    روش استفاده از هریک از ماسوره ها

 

انواع ماسوره شیرینی پزی

 

وردنه :

وردنه برای پهن کردن خمیر روی میز کار و سپس برش زدن آن با قالب استفاده میشود . وردنه نیز دارای سایزهای متنوعی است .

 

کاغذ مومی یا روغنی :

این کاغذها در بازار به شکل رل و یا ورقه ای موجود میباشد، که در سینی فر گذاشته میشوند و از چسبیدن کیک به کف قالب یا سینی فر جلوگیری میکنند.

 

توری خنک کننده شیرینی :

توریهای خنک کننده در شیرینی پزی بسیار کاربردی میباشند. پس از پایان پخت کیک لازم است آن را روی توری گذاشته تا خنک شود. اگر از توری استفاده نشود و کیک را فورا در ظرف سرو قرار دهید باعث خیس و خمیری شدن کف کیک خواهد شد.  همچنین هنگام روکش کیک با بریلو نیاز به یکی توری ضروری میباشد.

 

توری خنک کننده کیک

 

ضروریات یک آشپزخانه برای پخت کیک ، فراهم شد .اکنون کافیست با کمی ممارست و البته با ذوق و سلیقه مشغول شوید. دیگر ابزار همچون مولد ، پالت خامه ، پایه گردان ، سرنگ ژله و ... اگرچه در ابتدای کار ، ضروری به نظر نمیرسد اما با گذشت زمان ، کمبود آنها را در آشپزخانه حس خواهید کرد.

 

اگر قصد خرید وسایل شیرینی پزی را دارید کافیست وارد فروشگاه مالیبو شوید و به صورت آنلاین خرید کنید و محصول را درب منزل تحویل بگیرید.

 

 

مقالات مرتبط:


  قالبهای سیلیکونی را بشناسیم

  قالب های کمربندی چه کاربردی دارند

  ابزار مخصوص دیزاین کیک

  کاتر مخصوص شیرینی های کریسمس

  شناخت ابزارشیرینی پزی

 

 

 

مالیبو ، فروشگاه لوازم قنادی و شیرینی پزی با سابقه 40 ساله ، بزرگترین مرکز پخش ابزار و مواد اولیه قنادی میباشد .

مالیبو اولین مرجع تخصصی نقد و بررسی لوازم قنادی و شیرینی پزی است. با مالیبو آگاهانه تصمیم بگیرید و با خیال راحت خرید کنید. آموزش های شیرینی پزی مالیبو را هر روز در بخش بلاگ دنبال کنید و به یک شیرینی پز حرفه ای تبدیل شوید

با مالیبو  با آگاهی کامل، لوازم قنادی با کیفیت را تهیه نمایید و با بهترین و بروزترین دستورالعمل ها بهترین کیکها و دسرها را سرو کنید

مواد اولیه شیرینی پزی شامل ( انواع آردها ،افزودنی های مجاز ، پودرهای آماده ) ابزار شیرینی پزی شامل ( پیمانه اندازه گیری ، ابزار شکل دهی ، قالب های کیک و شیرینی ) تم تولد شامل ( فشفشه ، برف شادی ،کلاه ، شمع ، بادکنک ) در این فروشگاه موجود میباشد.

 

جدا از سایت فروشگاهی ، میتوانید اپلیکیشن مالیبو را بر روی گوشی خود نصب کرده و در هر لحظه اقدام به خرید نمایید و یا از آموزش های شیرینی پزی به روز با خبر شوید .

 

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مالیبو مارکت می‌باشد.

لطفا چند لحظه صبر کنید

پیام

پیام

پیام

پیام

Top